Spriječili je da se ubije

Građani i policajaci heroji spasili ženu u Doboju

  • Izvor: ATV
  • 28.11.2022.19:10

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj zajedno sa  građanima D.S. i B.K, oba iz Doboja, spriječili su 34-godišnju ženu iz Gračanice da izvrši samoubistvo skokom sa mosta tzv. "Japanac" u rijeku Bosnu.

"Policijskoj stanici Doboj 1, 28.11.2022. godine, oko 16,20 časova,  prijavljeno je da je u Doboju sa mosta  tzv. 'Japanac'  nepoznata ženska osoba skočila u rijeku Bosnu. Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj koji su zajedno sa građanima uočili nepoznatu žensku osobu te istu bezbjedno izvukli iz vode", saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

S obzirom da je ista bila promrzla i odavala znakove duševne poremećnosti, prevezena je vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj  u dobojsku bolnicu "Sveti apostol Luka", gdje je zadržana na liječenju.

Na lice mjesta osim policijskih službenika i Službe hitne pomoći bili su upućeni i pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj.