Gradiška uprkos pandemiji dobija "Centrum Retail Park"

  • 24.12.2020. 15:25

Uprkos pandemiji virusa korona, Gradiška će na jesen iduće godine dobiti najsavremeniji prodajni centar u regionu "Centrum Retail Park", koji će privući velike svjetske brendove u ovaj grad.

Iz kompanije "Centrum trade", koja gradi prvi retail park u našem okruženju, rekli su da će ovaj centar biti izgrađen na više od 18.000 metara kvadratnih i predstavljaće dosad neviđenu ponudu svjetskih marki s aktuelnim kolekcijama odjeće i obuće.

"Sem ponude sportske i modne odjeće, drogerijske i tehničke robe, velikog pet i vrtnog centra, ponudu će činiti i sve za gradnju, opremanje i uređenje doma, čiji je 'Centrum' sinonim u proteklih 20 godina", najavili su iz ove kompanije.

Istakli da će ovaj najsavremeniji prodajni centar privući mnoge svjetske brendove u Gradišku.

"Očekujemo da će u budućem tržnom centru 'Centrum Retail Park' svoje mjesto imati svjetski brendovi kao što su 'Waikiki', 'New Yorker', 'Deichmann', DM, 'Sport vision' i mnogi drugi", kazali su u "Centrumu".

Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške, rekao je da će završetak velikog tržnog centra "Centrum Retail Park" na više od 18.000 kvadrata uljepšati sam grad, te da je ovo veoma značajno i kao mogućnost zaposlenja više od stotinu građana.

"U toku iduće godine ćemo u blizini završiti i kružni tok koji će biti poveznica 'Centrum Retail Parka' i novog modernog graničnog prelaza. Ovaj dio grada će biti na ponos svim građanima, a otvoriće se prostor da se na tom mjestu razvija jedna mala privredna zona. Želimo da iskoristimo poziciju grada koji se nalazi na vratima Republike Srpske i neposredno na granici sa Evropskom unijom i da pratimo trend EU u usvajanju znanja i tehnologija", naglasio je Adžić.

U okviru budućeg kompleksa nalaziće se igraonica i multifunkcionalni prostor predviđen za animiranje najmlađih, gdje je planirano organizovanje rekreacijskih, edukativnih i kulturnih manifestacija za djecu i odrasle.

"Kafići i restoran s raznovrsnom gastronomskom ponudom svojom uslugom pružiće osvježenje i predah od zabave i šopinga. Ideja je da se pored dnevne, sedmične i vikend kupovine, kupcima omogući da kvalitetno provedu cijeli dan sa svojom porodicom. 'Centrum Retail Park' biće jedini prodajni centar ove vrste u Republici Srpskoj, odnosno Bosni i Hercegovini, povezan s auto-putem Beograd - Zagreb, a od Zagreba do Slavonskog Broda ne postoji slično mjesto koje će objediniti šaroliku asortimansku ponudu sa zabavnim sadržajem", naveli su u ovoj kompaniji.

"Centrum Retail Park" nalaziće se na putnom pravcu koji direktno vodi od graničnog prelaza sa Hrvatskom i Evropskom unijom, izgradnja je počela ove godine, a u funkciji će biti u drugoj polovini 2021. godine.

Više o projektu "Centrum Retail Park" možete da saznate na ovom linku http://centrumretailpark.com/.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм