Sarajevo

Hrabra vozačica izbacila džeparoše i zaradila aplauz putnika

  • Извор: Кликс
  • 22.12.2021. 18:58

Vozačica tramvaja Mersida Buljubašić je juče, 21. decembra, iz vozila izbacila džeparošice, a tim povodom s njom je danas razgovarao premijer Kantona Sarajevo Edin Forto (NS).

Prema svjedočenjima građana, shvativši da se u tramvaju nalaze dvije džeparošice, povikala je: "Ne u mom tramvaju".

Putnici su njenu reakciju pozdravili aplauzom.

Forto je poručio da je Buljubašić pokazala hrabrost koju treba cijeniti. Istakao je da je od nje želio čuti kako radi, živi i s kojim izazovima se susreće.

Obećao je da će u javnom prevozu biti poboljšana sigurnost.

"U obavezi smo da poboljšamo sigurnost u vozilima javnog prevoza, kako građana i ljudi na radnom mjestu, koji su vrlo često izloženi rizicima. U saradnji s MUP-om Kantona Sarajevo preduzećemo sve što je u našoj moći da se ova pojava iskorijeni. Građani će nam, siguran sam, pružiti punu podršku u tome, jer sigurnost u gradskom prijevozu je interes svih nas", naglasio je.

Forto je ukazao da glavni grad treba očuvati imidž dobrog domaćina i, kako je naveo, sve atraktivnije turističke destinacije o čemu svjedoči konstantan rast broja turista.

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић и у новој сезони емисије 'На ивици терена' упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 13:30 Емисија: Енерго клуб (Р)

    ''Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће?

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина