ФХМЗ

Издато упозорење за три регије у БиХ

  • Извор: АТВ
  • 29.11.2023. 15:41

Федерални хидрометеоролошки завод упалио је жути метеоаларм у три регије у БиХ.

Жуто упозорење због снијега издато је за регије Бањалуке, Фоче и Требиња.

"Будите свјесни снијега и/или леда на путевима и тротоарима. Могуће су сметње у активностима на отвореном. Будите опрезни када ходате, возите бицикл или возите због клизавих површина", наводи се.

ФХМЗ је такође објавио прогнозу до недјеље.

У четвртак се очекује претежно облачно вријеме са кишом и локалним пљусковима у Херцеговини, западним и сјеверозападним подручјима Босне. Вјетар слаб до умјерен са јаким ударима јужни и југозападни. Јутарња температура од -1 до 5, на југу до 10, а дневна од 8 до 14, на југу до 16 степени.


Познати метеоролог упозорава: Стижу нам три ледена таласа

Познати метеоролог упозорава: Стижу нам три ледена таласа

За петак се прогнозира умјерено до претежно облачно, вјетровито и изнад просјечно топло. Киша и локални пљускови су могући у Херцеговини, западним и дјелимично централним и источним подручјима Босне. Вјетар умјерен са јаким ударима јужни и југозападни. Јутарња температура од 9 до 15, на југу и локално сјеверу земље до 18, а дневна од 14 до 18, у Херцеговини и сјеверним подручјима Босне до 21 степен.

Облачно вријеме најављено је за суботу. Прије подне локално слаба киша у Херцеговини и на крајњем сјеверозападу Босне. Током послијеподнева и ноћи нове падавине. У већем дијелу Босне сусњежица или снијег, а у Херцеговини киша. Вјетар умјерен до појачан са јаким ударима јужни и југозападни. Послије подне вјетар постепено слаби. Јутарња температура од 10 до 16, на југу и сјеверу земље до 18, а дневна 13 до 20 степени. 


Добра вијест за све пензионере Српској!

Добра вијест за све пензионере Српској!

Недјеља ће бити облачна са снијегом у Босни и кишом у Херцеговини. Вјетар слаб до умјерен у Босни сјеверни и сјевероисточни, а у Херцеговини југоисточни. Крајем дана вјетар мијења смјер на сјеверозападни. Јутарња температура од 0 до 4, на југу од 6 до 12, а дневна -2 до 4, на југу од 8 до 12 степени.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.