Велика заинтересованост

Јахорина спремна за зимску сезону

  • Извор: АТВ
  • 07.12.2023. 19:13

Јахорина спремна дочекује зимску сезону, поручено је након састанака Оперативног тима. Успјех на Јахорини зависи од заједничког рада, комуникације и синхронизације свих представника локалних заједница и њених организација, институција Републике Српске те Олимпијског центра истакао је директор Љевнаић.

"Сви су се одазвали, сви су показали да желе што бољу сезону на Јахорини, што бољу услугу. Сви позвани субјекти су се одазвали", истиче Љевнаић.

"Огромна захвалност свима који улажу свој властити капитал на Јахорини, представницима великих хотелијера, малих хотелијера. Сви су они наши партнери", рекао је Љубиша Ћосић, градоначелник Источног Сарајева.

Временски услови иду у прилог за успјешну зимску сезону, поручио је министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић, те додао да се нада најуспјешнијој сезони до сада. 

"Можемо очекивати најуспјешнију сезону до сада. Године које претходе ће показати ону визију Милорада Додика коју је имао када је кренуо овдје да улаже", изјавио је Денис Шулић, министар трговине и туризма.

"На подручју Јахорине ће бити појачано присуство полиције, како би стање безбједности било још боље", казао је Бранислав Шеховац, начелник ПУ Источно Сарајево.

У фебруару наредне године обиљежава се 40 година од  Зимских олимпијских игара 1984., а препознатљивом симболу олимпијских игара, маскоти „Вучку“ глас је посудио Здравко Чолић.

"Драго ми је да поводом 40 година од Олимпијаде, гдје сам и ја на неки начин учествовао тиме што сам позајмио глас Вучку и пјесма 'Сарајево' коју сам ја касније искористио на неком од својих албума као лајт мотив, драго ми је да је то некако везано и за мене. Волим доћи и љети и зими", поручује Здравко Чолић.

Концертом у хотелу „Вучко“ Чолић ће званично отворити зимску туристичку сезону на олимпијској планини. У ту част, уручена му је сезонска ски-карта.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.