АТВ сазнаје

Како је Катарина из Ливна пронађена у Бањалуци

  • Извор: АТВ
  • 23.01.2024. 21:07

Катарина Михаљевић из Ливна, чији је нестанак јуче пријављен ливањској полицији, пронађена је на подручју бањалучког насеља Лазарево када је полицијска патрола дословно уочила на улици, сазнаје АТВ.

”Током обављања редовних активности полицијски службеници ПУ Бањалука су у насељу Лазарево око 17.30 часова уочили дјевојку која је одговарала опису нестале. Убрзо је потврђено да се ради о несталој и о свему је обавијештен МУП Ливањског кантона”, каже извор АТВ-а.

Он наводи да је дјевојка пронађена жива и здрава. Очекује се да ће у вечерњим часовима кренути на пут кући.

Подсјетимо, јуче око 14:00 часова Полицијској станици Ливно стигла је дојава да се поменута дјевојка с пребивалиштем у Ливну, удаљила из породичне куће у непознатом правцу.

Оперативним радом на терену запослени у ПУ Ливно дошли су до сазнања да је она ушла у аутобус који саобраћа на линији Ливно - Бањалука, те да је истог дана око 14:00 сати изишла на аутобуској станици у Бањалуци.

Катарина из Ливна нестала, задња информација да је у Бањалуци

Катарина из Ливна нестала, задња информација да је у Бањалуци


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.