Велика промјена времена

Метеоролози објавили када и гдје тачно у БиХ стижу снијег и сусњежица

 • Извор: АТВ
 • 15.04.2024. 10:27

Данас се у Босни и Херцеговини прогнозира сунчано уз малу до умјерену облачност.

Послије подне и крајем дана, поступни пораст облачности.

Вјетар слаб до умјерен јужни и југозападни, а послије подне на моменте и појачан.

Највиша дневна температура од 23 до 29, у сјеверним подручјима Босне до 32 степена.

Објављена је и прогноза до петка, а метеоролози су открили када и гдје тачно долази највећа промјена. Могући су снијег и сусњежица.


Медији: Руси погодили француску Легију странаца

Медији: Руси погодили француску Легију странаца

За 16. април прогнозира се сунчано уз малу до умјерену облачност у јутро, уз постепено наоблачење са сјеверозапада. Послије подне локални пљускови се очекују у сјеверним и сјеверозападним подручјима Босне, а током ноћи киша и локални пљускови широм земље. На планинама киша ће прелазити у сусњежицу. Вјетар слаб до умјерен јужни и југозападни, на моменте и појачан. Јутарња температура од 10 до 16, а дневна од 20 до 26, на сјеверу Босне до 28 степени.

У сриједу облачно вријеме са кишом и локалним пљусковима, а на планинама са снијегом. У низијама централне, источне и западне Босне је могућ снијег или сусњежица. Вјетар у Босни слаб сјеверни и сјевероисточни, а у Херцеговини слаб до умјерен јужни, током ноћи у скретању на сјеверни. Јутарња температура у Босни од 0 до 6, на југу до 10, а дневна у Босни од 2 до 8, на југу земље од 8 до 15 степени. 


Привремено затворен један гранични прелаз између БиХ и Хрватске

Привремено затворен један гранични прелаз између БиХ и Хрватске

У четвртак претежно облачно вријеме са кишом, а у вишим подручјима са сусњежицом и снијегом. Јутарња температура од 0 до 6, на југу до 8, а највиша дневна од дневна од 9 до 16 степени, наводи се у прогнози Федералног хидрометеорошлошког завода.

Пратите нас и путем Вибера

 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.