Прогноза

Метеоролози открили када стиже нова промјена времена у БиХ

  • Извор: АТВ
  • 15.09.2023. 10:57

Данас је за Босну и Херцеговину прогнозирано претежно облачно вријеме.

Слаба киша или пљускови праћени грмљавином се очекују у другој половини дана. Вјетар слаб источног и сјевероисточног смјера. Највиша дневна температура углавном између 22 и 28 степени.

Метеоролози су објавили прогнозу до уторка и открили када нам стиже нова промјена времена.

За суботу се прогнозира умјерено до претежно облачно вријеме у Босни. Локално мало кише може пасти у источним и централним подручјима. У Херцеговини сунчаније уз малу до умјерену облачност. У јутарњим сатима по котлинама и уз ријечне токове биће магле. Вјетар слаб, већином југозападног смјера. У сјеверним подручјима вјетар је источног смјера.


Ђоковић: Ово ћу рећи први пут о мечу с Федерером

Ђоковић: Ово ћу рећи први пут о мечу с Федерером

Најнижа јутарња температура већином између 12 и 17, на југу земље до 20 степени. Највиша дневна температура углавном између 23 и 28, на југу земље до 30 степени.

У недјељу се углавном очекује умјерена наоблака. У јутарњим сатима по котлинама и уз ријечне токове биће магле или ниске облачности. У послијеподневним сатима слабији локални пљускови су могући у планинским подручјима. Вјетар слаб западног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура зрака већином између 11 и 16, на југу земље до 20 степени. Највиша дневна температура углавном између 26 и 31 степен. 

Сунчано уз малу до умјерену облачност очекује се у понедјељак. У јутарњим сатима по котлинама и уз ријечне токове биће магле. Вјетар слаб јужног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 12 и 16, на југу земље до 21 степен. Највиша дневна температура углавном између 27 и 32 степена. 


Шмит признао: Опозиција тражила да уклоним Додика

Шмит признао: Опозиција тражила да уклоним Додика

Сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност могуће је у уторак. У послијеподневним сатима локални пљускови праћени грмљавином су могући у централним, сјеверним и источним подручјима Босне. Вјетар слаб до умјерене јачине јужног и југозападног смјера.

Најнижа јутарња температура већином између 13 и 18 степени, на југу земље до 21.

Највиша дневна температура углавном између 27 и 32 степени, наводи се у прогнози Федералног хидрометеоролошког завода.

Пратите нас и путем Вибера