AMS Srpske

Na Manjači obustava saobraćaja zbog bojevog gađanja

  • Извор: АТВ
  • 22.08.2023. 07:57

Na poligonu Manjača od naselja Kola do Stričića danas i sutra će biti obustavljen saobraćaj zbog izvođenja bojevog gađanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Obustava će biti na snazi od 9.00 do 18.00 časova.

Prohodnost puteva jutros je je zadovoljavajuća, a uslovi za vožnju su povoljni. Sporije se vozi na dionicama na kojima se izvode radovi.

U toku su radovi na izgradnji auto-puta na području Doboja, auto-pute Banjaluka-Prijedor, na odmaralištu Lužani zapad na auto-putu Gradiška-Banjaluka, na magistralnim putevima na području Han Pijeska, od Han Pijeska do Sokoca, Rudice-Novi Grad, u Prijedoru, Foča-Goražde u mjestu Filipovići, Gradiška-Nova Topola-Klašnice, Žegulja-Ljubinje, kao i Brod na Drini-Šćepan Polje.

Na magistralnom putu Gradiška-Kozarska Dubica, na ulazu u Orahovu, zbog aktiviranog klizišta, saobraćaj se odvija usporeno.

Na regionalnom putu Stanari-Rudanka produženi su radovi na sanaciji klizišta u Ljeskovim vodama do 15. septembra, a vozila se i dalje preusmjeravaju na alternativne putne pravce Razboj-Gornja Vijaka-Derventa-Doboj i Razboj-Tedin Han-Doboj.

Zbog oštećenja mosta preko rijeke Bukovice u mjestu Gornji Podgradci i oštećenja mosta preko rijeke Јablanice u mjestu Sovjak na lokalnim putevima, obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na alternativne putne pravce.

Izmjene u saobraćaju zbog radova su i na regionalnom putu Rača-Vršani, Prijedor-Stara Rijeka na granici sa FBiH, Stari Ugljevik-Glavičice, kao i na dionici Ukrina-Gornja Vijaka.

Zbog radova na dionici regionalnog puta Brčko-Cerik /Bukvičko brdo/ saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce Cerik-Lončari-Brčko, za putnička vozila Donja Skakava-Ulice-Vitanovići.

U FBiH počela je sanacija potpornog zida na magistralnom putu Bugojno-Kupresm na dionici Bugojno-tunel "Kupreška vrata". Na mjestu radova saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Sporije zbog radova vozi se magistralnim putevima Ripač-Dubovsko, Vitez-Nević Polje, Semizovac-Olovo i Kiseljak-Busovača, kao i na ulazu u Bugojno iz smjera Rostova, u Kladnju iz smjera Olova, te na području Stoca i Hadžića.

Na graničnim prelazima Velika Kladuša i Izačić pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, dok na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм