GP Zubci

Nema gužve na graničnim prelazima na jugu

  • Извор: АТВ
  • 02.07.2022. 19:16

Prvog vikenda u julu do mora lagano, gužve na granicama se ne bilježe. Pola sata je najduže čekanje na koju god obalu da krenete. Za sada je više onih koji će na more u Crnu Goru.

Podaci Granične policije kažu da ovaj GP Zupci dnevno pređe od tri do pet hiljada putnika, vikendom su te brojke malo veće. No prave gužve očekuju se sredinom ovoga mjeseca ali i u avgustu.

Kratke kolone izmame osmjeh na licima vozača. Iznenađeni su što ne moraju čekati.

"Baš smo iznenađeni uopšte nije velika gužva ni uz put ni ovdje nije ništa strašno".

"Nema gužvi nema ništa, prošli bez problema".

"Ovo je dobro, super, nema gužve dobro je, nema na putevima. Šta mislite šta je razlog? Besparica a možda je i rano za sezonu".

"Spremni smo, idemo na odmor i naoružamo se strpljenjem.

"Nije strašno bilo ni kod Višegrada ni ovdje".

"Za ovo doba godine nema gužvi. Šta mislte šta je razlog? Kriza globalna, biće sve manje i manje".

"Mislili smo da će biti veće gožve, zadovoljni smo", kažu građani.

Pažljivo prekontrolišite dokumenta kada pođete na put a kada se primaknete granici pogledajte kamere na sajtu, savjetuju graničari. Od ove godine je u Hercegovini veći izbor graničnih prelaza prema moru.

"Što se tiče naših graničnih prelaza novitet jedan od 01.06. je da je međunarodni postao GP Krstac to je u zoni odgovornosti Gacka. Što se tiče zone odgovornosti Ravno kako bi izbjegli međunarodni GP Ivanica može se preći na Trebimlju i na Orahov do koji je od 01.06. takođe postao međunarodni GP", rekao je Novica Ružić, inspektor za graničnu kontrolu u JGP Trebinje.

Tu su još i prelazi Deleuša kod Bileće ali i veliki GP Klobuk. Brži je sistem za kontrolu putnika hvale se u Graničnoj policiji, to potvrđuju i građani ali se žale na crnogorsku brzinu. BH graničari se žale na nedostatak službenika.

Тагови:
  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина