Потрага

Нестали Рус напустио БиХ и аутобусом се вратио у Србију

Артем Алексејевич Попов (18), Рус чији је нестанак недавно пријављен не налази се у Бањалуци и утврђено је да је 12. фебруара напустио БиХ и ушао у Србију, сазнаје АТВ.

У МУП Републике Српске наводе да је Попов 12. фебруара ушао у аутобус фирме ”Бочац турс”, који је путовао за Нови Сад.

”Неспорно је утврђено да је Попов тог дана напустио БиХ на Граничном прелазу Рача и вјероватно се налази на подручју Новог Сада”, наводи извор АТВ-а.

Према пријави његове мајке Артем је посљедњи пут виђен 12. фебруара, управо на аутобуској станици у Бањалуци, и од тада му се изгубио сваки траг.

Рус посљедњи пут виђен у Бањалуци, губи му се сваки траг

Рус посљедњи пут виђен у Бањалуци, губи му се сваки траг

Артем је претходо из Русије допутовао у Србију. Према информацијама које је породица добила од полиције 10. фебруара 2024. године је прешао гранични прелаз Рача и ушао у БиХ.

”Мој син познат је и као Влајко. Последњи пут виђен је на аутобуској станици у Бањалуци и од тада му се губи сваки траг. Пасош није регистрован од 10. фебруара, што значи да се највероватније и даље налази у БиХ. Непознато је гдје је отишао, можда у Сарајево или Мркоњић Град. Течно говори руски и српски језик”, испричала је недавно мајка за Телеграф.

Артем је висок 190цм, мршав је и има смеђе очи и косу. Препознатљив је и по брковима и бради. Породица нема информације о томе шта је имао на себи када је виђен последњи пут, али моли све који имају било какву информацију да позову полицију у БиХ или у Србији.


Пратите нас и путем Вибера

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.