U najavi tužba

Obračun Pejin - Stanić: Znate šta će dobiti na sudu?

  • Извор: АТВ
  • 16.04.2022. 19:19

9.000 KM direktne štete, indirektna još veća – usjevi nisu na vrijeme prihranjeni, za sve to vlasnik firme "Agro Pejin" optužuje narodnog poslanika Miladina Stanića i njegovu firmu "Bisprom". Pejin tvrdi da je Staniću uplatio novac za 48 tona đubriva koje nije dobio. U međuvremenu cijene su skočile. Zato je ostao u minusu. Sve će biti prijavljeno inspekciji. U najavi je i tužba.

"Cijena dogovorena je bila 1.480 i neka marka, a cijena je poslije otišla ma 1.950 KM. Skontao je da može da zaradi više ako proda nekome na drugo mjesto, a da meni vrati pare i to je to. Čista prevara", kaže Mladen Pejin, vlasnik firme "Agro Pejin" Brčko.

Da to nije istina, odgovara Stanić. Traži papire kao dokaz. Đubrivo je, tvrdi, kasnilo. Priču o prevari odbacuje, uz ne tako pristojan vokabular.

"Zovite i kažite ko je taj i taj, pa vidite šta je, obična budala. Znate šta će dobiti na sudu? Ono što je kod muškarca između nogu. Nema argumenata nikakvih, dijete drago. Ja poslao predračun. Meni brod nije došao na vrijeme. On zove nestrpljiv. Hoće da vratim pare i vratim. Šta, jesam li dužan njemu?", kaže za ATV Miladin Stanić, vlasnik firme "Bisprom" Prnjavor.

Raspitao se Stanić i kod državnog inspektora. Priča nam, potvrdio mu je da Pejin nema nikakav osnov za tužbu. Đubrivo je trebalo da bude isporučeno za dan – dva. Stanić ga je, tvrdi Pejin, imao na stanju. Potvrdili su mu to oni koji su prolazili pored „Bisproma“.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.