Očekuje se nagla promjena vremena u BiH

  • 10.02.2021. 21:50

Prema prognozama Hidrometeorološkog zavoda FBiH, od četvrtka se može očekivati pad temperatura vazduha.

Na sjeveru zemlje kiša će preći u susnježicu i snijeg, a do kraja dana padavine će prestati. Za vikend se prognozira hladno i bez padavina.

U petak se na sjeveru očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima je moguć i slab snijeg. U Hercegovini pretežno vedro, uz postupno naoblačenje. Jutarnja temperature vazduha većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu zemlje do 0, a najviša dnevna temperatura vazduha većinom između -7 i -1, na jugu zemlje od 4 do 7 stepeni.

Prvi dan vikenda očekuje se umjereno do pretežno oblačno i prohladno vrijeme. Ponegdje u centralnim i istočnim područjima i sa slabim snijegom. Tokom dana postepeno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura vazduha većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu zemlje do 0, a najviša dnevna temperatura vazduha većinom između -7 i -1, na jugu zemlje od 4 do 7 stepeni.

U nedjelju se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje na sjeveru i sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura vazduha većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu zemlje do -1, a najviša dnevna temperatura većinom između -7 i -1, na jugu zemlje od 4 do 7 stepeni.

U periodu od 15. do 22. februara, prema raspoloživim podacima, očekuje se suvo i stabilno, ali i vrlo hladno vrijeme. Period će karakterisati hladni dani.

Minimalne temperature vazduha biće od -12°C i -6°C na sjeveru, do 0°C na jugu. Maksimalne temperature kretaće se između -8°C i -3°C na sjeveru zemlje, na jugu Hercegovine do 4°C.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм