Prijedor

Otac kojeg je sin dva puta ubo nožem, a potom pucao na policajca, stabilno

  • 22.04.2019. 15:45

Zdravstveno stanje pacijenta čiji su inicijali V.Š. (81) je za sada stabilno, saopšteno je danas iz Univerzitetsko-kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjaluci.

Pacijent je dovezen u Banjaluku danas u 11.15 časova sanitetskim vozilom prijedorske bolnice. 

"Prema riječima načelnika Urgentnog centra Dragana Rakanovića, pacijent je zadobio povredu toraksa koja je primarno zbrinuta u bolnici u Prijedoru. On je upućen u UKC radi kompletnog i započetog terapijskog tretmana koji će se nastaviti u Službi za torakalnu hirurgiju", navodi se u saopštenju iz ove zdravstvene ustanove. 

Prema saznanjima Srne, riječ je o Veselku Šabiću koja je sin Marko sinoć dva puta ubo nožem u grudi. Po dolasku policajca Slađenka Tubina u intervenciju, Marko Šabić je pucao na njega. 

Nakon ranjavanja, policajac je hospitalizovan u bolnici u Prijedoru gdje je i preminuo. 
 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм