Zbog snijega

Otežan saobraćaj u sjevernim i zapadnim krajevima

 • Извор: АТВ
 • 26.02.2023. 08:38

U zapadnim i sjevernim krajevima Republike Srpske i FBiH saobraćaj se odvija otežano i usporeno zbog snijega, a u ostalim predjelima kolovozi su pretežno mokri i klizavi.

Vozačima iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske skreću pažnju i na povećanu opasnost od odrona na dionicama u usjecima, a u kotlinama na mjestimično smanjenu vidljivost zbog magle.

Zbog radova na magistralnom putu Gradiška - Nova Topola - Klašnice, i izgradnje tri kružna toka na dionici Klašnice jedan - Nova Topola izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja.

Režim u odvijanju saobraćaja izmijenjen je na spoju magistralnih puteva Gradiška - Nova Topola i Čatrnja - Gradiška zbog radova na izgradnji kružne raskrsnice.

Zbog izgradnje dionice auto-puta od petlje Јohovac do Vukosavlja izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja na petlji Јohovac.

Izmjena režima saobraćaja je i na petlji Rudanka, zbog izgradnje dionice auto-puta od mosta Rudanka do tunela Putnikovo brdo dva.

Režim saobraćaja izmijenjen je i na putnom pravcu Brod na Drini /Foča/ - Hum /Šćepan Polje/, kao i u tunelima Čiljegovići na putu Lapišnica - Ljubogošta i Sijeračke stijene na magistralnom putu Dobro Polje - Miljevina.

Na magistralnom putu Gradiška - Kozarska Dubica, na ulazu u Orahovu, zbog aktiviranog klizišta vozi se usporeno.

Zbog oštećenja mostova preko rijeke Bukovice u mjestu Gornji Podgradci i rijeke Јablanice u mjestu Sovjak na lokalnim putevima, obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na alternativne putne pravce.

Izmjene u saobraćaju su i na putevima Stari Ugljevik - Glavičice, Foča - Goražde u Filipovićima i Ukrina - Gornja Vijaka.

Na području FBiH kolovozi su zasniježeni, posebno na putevima na području Unsko-sanskog kantona, kao i na širem području Srebrenika, Gradačca, Olova i Kladnja.

Zbog radova na magistralnom putu Јablanica - Mostar saobraćaj se kod restorana "Zdrava voda" odvija naizmjenično jednom trakom u dužini od 150 metara.

Sporije zbog radova tokom dana saobraćaj se odvija i na ulazu u Stolac iz smjera Mostara, kao i na skretanju za Orahovicu na području Konjica.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

Zbog loših vremenskih uslova u Hrvatskoj na graničnom prelazu Izačić zabranjen je saobraćaj za teretna vozila teža od 3,5 tona.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.