Изгорио велики дио имовине

Помозите породици Папић: Пожар их оставио скоро без ичега

  • Извор: АТВ
  • 23.09.2023. 09:11

Владимиру - Вањи Папићу из села Kоравлица код Враћеновића у изненадном пожару прошлог мјесеца изгорио је велики дио имовине.

"Пожар је узроковао удар грома, који се путем стубова за струју, односно електричних водова пренио на шталу. Том приликом изгорјело је пет коза, дио пољопривредне механизације, велика количина алата и комплетно сијено које се налазило у штали", рекли су Папићи за АТВ. 

За неколико минута ватрена стихија седмочлну породицу Папић буквално је оставила без  егзистенције и без онога од чега су живјели.

Имајући у виду тешко матаријално стање у којем су се и прије пожара налазили Папићи, ово за њих, пред надолазећу зиму предстваља нерјешив проблем. 

Наиме, Владо и његова супруга нису нигдје запослени. Њих двоје, осим скромне социјалне помоћи, петоро малољетне дјеце издржавају од пољопривреде и малобројне стоке.

Они моле све људе добре воље да им помогну. Петоро  дјеце ученици су Основне школе "Јован Гњатовић" на Враћеновићима.

Свакога дана од куће у Kоравлици до школе на Враћеновићима, они препјешаче сат и по у једном и сат и по у другом правцу.

Село Kоравлица налази се на самој граници БиХ и Црне Горе, припада Општини Никшић а од Билеће је далеко свега 6 километара.

Број жиро рачуна на који можете извршити уплату и помоћи седмочлану породицу Папић је: 5620088184081484, НЛБ банка Бањалука, на име Владимир Папић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.