Пројекат вриједан 2 милиона

Прилика за пољопривреднике: Јавни позив за набавку механизације

  • Извор: СРНА
  • 18.12.2023. 10:32

Јавни позив вриједан два милиона КМ за набавку трактора, машина и друге пољопривредне механизације отворен је у оквиру пројекта "ЕУ за пољопривреду", као мјера подршке инвестицијама у примарну пољопривредну производњу.

Путем овог јавног позива подршка пољопривредним произвођачима биће пружена за модернизацију и увођење нових технологија и иновација, унапређење квалитета производње, хигијене и безбједности хране, те заштиту природне средине и радника.

Средства подршке по једној пријави могу износити од 40.000 до 150.000 КМ, а за сваки пројекат подносилац пријаве мора обезбиједити властито суфинансирање у износу од минимално 35 одсто укупног износа прихватљивих трошкова предложене инвестиције, док се на јавни позив могу пријавити самостални предузетници, задруге и предузећа, саопштено је из пројекта "ЕУ за пољопривреду".

Пријаве за овај јавни позив могу се поднијети од 10. јануара до 20. фебруара 2024. године.


Током лова ранио суграђанина

Током лова ранио суграђанина

Пријаве се подносе искључиво путем електронског система доставе на интернет страници "https://javnipoziv.undp.ba/", док њихово достављање у било којем другом формату неће бити разматрано.

"ЕУ за пољопривреду" је четворогодишњи пројекат ЕУ вриједан укупно 20,25 милиона евра, чији циљ је модернизација пољопривредно-прехрамбеног сектора у БиХ, који спроводе и финансирају Развојни програм УН и Чешка развојна агенција.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.