Потврђено

Пронађени нестали дјечаци из Сремске Митровице

 • Извор: Телеграф
 • 09.02.2024. 08:26

Двојица дјечака из Сремске Митровице за којима се трагало од недјеље, 4. фебруара, су пронађена, потврђено је за Telegraf.rs у њиховим породицама.

Како је речено они су пронађени јуче, и довезени су кући.

- Добро су, здраво су - речено је у породици једног дечака за Telegraf.rs.

Нестанак Александра Ј. (16) и Николе М. (14) из Сремске Митровице полицији је пријављен у понедјељак 5. фебруара 2024. године полицији у Сремској Митровици.

Како је рекла породица једног од дјечака за медије, нису никако могли да наслуте да би до овога могло да дође.

- Они су баш добри другари, сазнали смо да су у Београду. Александар ме је увијек слушао, био је добар, излазио је да се игра да се дружи, био је добар и према мојој деци. - рекла је старатељ Александра Ј. за Telegraf.rs

Како је додала, он је побегао у недјељу увече када су прослављали рођендан њене кћерке. Посљедњи пут су виђени у Београду.

Додала је да се дјечаци знају из краја, заједно су се играли у парку, сали, играоници.

- Од породице у понедељак добили смо пријаву. Полиција предузима све мере у циљу њиховог проналаска - речено је за Telegraf.rs из ПУ Сремска Митровица.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 19:52 Без коментара

  Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

 • 19:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.