AMS

Radovi usporavaju saobraćaj

  • Извор: СРНА
  • 25.08.2023. 08:15

Na većini puteva u Republici Srpskoj i FFBiH saobraćaj se jutros odvija nesmetano, osim na dionicama gdje je izvode radovi, a vozačima se savjetuje da budu oprezni i da izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

U toku su radovi na izgradnji auto-puta na području Doboja, auto-pute Banjaluka-Prijedor, na odmaralištu Lužani zapad na auto-putu Gradiška-Banjaluka, na magistralnim putevima na području Han Pijeska, od Han Pijeska do Sokoca, na dionici Rudice-Novi Grad, u Prijedoru, te pravcima Foča-Goražde u mjestu Filipovići, Gradiška-Nova Topola-Klašnice, Žegulja-Ljubinje, kao i Brod na Drini-Šćepan Polje.

Na regionalnom putu Stanari-Rudanka produženi su radovi na sanaciji klizišta u Ljeskovim vodama do 15. septembra, a vozila se i dalje preusmjeravaju na alternativne putne pravce Razboj-Gornja Vijaka-Derventa-Doboj i Razboj-Tedin Han-Doboj.

Danas do 39 stepeni Celzijusovih

Danas do 39 stepeni Celzijusovih

Na magistralnom putu Gradiška-Kozarska Dubica, na ulazu u Orahovu, zbog aktiviranog klizišta, saobraćaj se odvija usporeno.

Zbog oštećenja mosta preko rijeke Bukovice u mjestu Gornji Podgradci i oštećenja mosta preko rijeke Јablanice u mjestu Sovjak na lokalnim putevima, obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na alternativne putne pravce.

Izmjene u saobraćaju zbog radova su i na regionalnom putu Rača-Vršani, Prijedor-Stara Rijeka na granici sa FBiH, Stari Ugljevik-Glavičice, kao i na dionici Ukrina-Gornja Vijaka.

Zbog radova na dionici regionalnog puta Brčko-Cerik /Bukvičko brdo/ saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce Cerik-Lončari-Brčko, za putnička vozila Donja Skakava-Ulice-Vitanovići.

U FBiH počela je sanacija potpornog zida na magistralnom putu Bugojno-Kupres na dionici Bugojno-tunel "Kupreška vrata". Na mjestu radova saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Danas više ulica i naselja bez struje

Danas više ulica i naselja bez struje

U toku su radovi na magistralnom putu na tranzitu u Sarajevu, od kružnog toka u Hrasnom do skretanja za Vraca, zbog čega se svakog dana, osim nedjelje, od 7.00 do 16.30 časova saobraća usporeno, jednom trakom.

Sporije zbog radova vozi se magistralnim putevima Ripač-Dubovsko, Vitez-Nević Polje, Semizovac-Olovo i Kiseljak-Busovača, kao i na ulazu u Bugojno iz smjera Rostova, u Kladnju iz smjera Olova, te na području Stoca i Hadžića.

Na graničnim prelazima Velika Kladuša i Izačić pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.