Saznajte kakvo nas vrijeme sutra očekuje

  • 02.04.2021. 14:26

Sutra nas očekuje oblačno jutro sa kišom u većini predjela, jačom na zapadu i sjeveru, na jugu sa pljuskovima.

Tokom dana ostaje kišovito, na liniji fronta i sa pljuskovima i grmljavinom.

Na sjeveru slabljenje padavina i djelomičan prestanak, a u centralnom pojasu će biti slabe kiše.

Uz priticanje hladnijeg vazduha po visini, na planinama na zapadu a zatim na istoku, kiša će preći u susnježicu i snijeg, te će se na većim visinama snijeg početi zadržavati pri tlu. Popodne se zona padavina seli prema istoku, a u većini ostalih predjela padavine jenjavaju i postaju ređe, a na zapadu i sjeveru djelomično će razvedravati.

Uveče i u noći  u planinama krajnjih istočnih i jugoistočnih predjela visoke Hercegovine, biće i dalje uslova za  susnježicu i snijeg.
Vjetar će biti na sjeveru umjeren , tokom noći, prijepodneva i dijela dana u Semberiji i jak sjeverni, a u južnoj polovini zemlje slab i promjenjljiv.

Tokom dana i poslepodne u planinama i Hercegovini umjerendo jak sjeverac. 

Minimalna temperatura vazduha biće od 7 stepeni do 12 stepeni, na planinama od 3 stepena celzijusa. 

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od: 7 do 12 stepeni celzijusa, na jugu do  15 stepeni, na planinama od 1 stepena.

Prema večeri očekuje se izraženiji pad temperature.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм