Предивно

Сјећате се дјечака који је спасио промрзло штене - прича је сада добила наставак

  • Извор: Мондо.рс
  • 02.12.2023. 16:38

Прије неколико дана Србијом је прострујала лијепа вијест, о гесту дјечака који је скинуо своју јакну и у њу умотао штене на улици, како се не би смрзло.

Много лијепих коментара и жеља је тада упућено на рачун овог младог човјека, а сада је прича добила свој наставак.

Овај дјечак из Горњег Милановца је гостујући на ТВ УНА, открио све појединости везане за тај догађај!

"Био је кишан дан када сам се враћао из школе, док сам чекао аутобус видио сам пса како дрхти и цвили. Сажалио сам се на њега и да бих га загријао умотао у свој дукс и јакну", присјећа се овај лијепо васпитани школарац.


Мајчин хоби претворио у уносан посао: Сада сарађује и са Ђоковићем

Мајчин хоби претворио у уносан посао: Сада сарађује и са Ђоковићем

Он даље наводи да му је у доброчинству помогла суграђанка, која је прије тога нахранила малог пса на улици.

"Она ми је помогла да уђем у аутобус, пошто сам се уплашио да возач неће хтјети да ме пусти са псом", објашњавао је дјечак, преноси "Мондо".

Док је причао о томе како је потом родитељима објаснио да је то од сада његов пас, водитељка програма није могла да издржи, а да не приђе дјечаку и пољуби га у образ, уз позив да се поново виде у емисији, поводом ове прелијепе теме.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм