Vremenska prognoza

Snijeg pada u većini predjela, najviše napadao u Kalinoviku

 • Izvor: ATV
 • 21.01.2023.08:13

U Republici Srpskoj u većini predjela ovog jutra pada snijeg, i preovladava oblačno i hladno vrijeme, dok je na krajnjem jugu Hercegovine kiša.

Najniža temperature u 7 časova izmjerena je u Kalinoviku -5 stepeni Celzijusa, dok je najtoplije u Trebinju, 5 stepeni. U Banjaluci je u sedam časova izmjereno nula stepeni.

Najviše snijega ima u Kalinoviku, 15 cm, te u Kneževu 13, a najmanje u Novom Gradu i Prijedoru, 1 cm. Visina snježnog pokrivača u Banjaluci je 5 cm.

Tokom dana se očekuje oblačno i još hladnije, padaće snijeg uz jačanje snježnih padavina. Očekuje se porast snježnog pokrivača, u nižim predjelima od 5 do 15 cm snijega, dok se u višim predjelima očekuje od 20 do 30 cm novog snijega. Najmanje snježnih padavna biće na sjeveroistoku. Na jugu Hercegovine kiša. 

Vjetar slab do umjeren sjevernih smjerova,  lokalno u zapadnim i južnim predjelima lokalno i jak.  

Maksimalna temperatura vazduha od -2 do 3 stepena, na jugu do stepeni, u višim predelima od -5 stepeni.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.