Ужас

Србин се оженио због папира па прошао пакао

  • Извор: Блиц
  • 23.12.2023. 14:48

Просјечан Србин ће учинити практично све да би се дочепао пасоша Велике Британије, САД, Њемачке или неке од скандинавских земаља.

Неколико мушкараца проговорило је о тренду који већ дуго времена влада, и који је нажалост један од излаза из сиве зоне.

Прва ствар коју одмах на старту схватите је да нема назад. Пристали сте да једној жени плаћате одређену своту новца, испуњавате њене хирове и чекате дан када ће вас непознати глас позвати и рећи чаробне ријечи: “Добили сте зелену карту.” Али до тада..

"Ја сам се оженио са Канађанком и првих шест мјесеци је све било ОК, а онда је њена љубомора постала неподношљива. Ми смо живјели заједно, тако да то није био фиктиван брак. Није ми дала да свирам и глумим. Уцјењивала ме је, пријетила, а ја сам трпио мада сада схватам да нисам морао. Рекла би: 'Сад ћу да зовем имиграцију'. Гађала ме чашама, флашама по неки пут. Престао сам да свирам двије године. Није ми дала да идем у позориште! Када сам је звао да крене негдје са мном није хтјела. Ја сам плаћао све рачуне. Мука ми је кад се тога сјетим. Био сам глуп. Да сам знао како ће бити, никада то не бих урадио. Кад сам се коначно иселио из стана долазила је њена сестра да ме моли да се вратим и њене другарице, на крају и она", рекао је у својој исповијести Никола Јовановић, музичар и глумац.

Додао је да му је слала пријетеће поруке, да ће неко да га пребије, да је наје*ао итд…


Лопов ојадио домаћина - украо му суво месо

Лопов ојадио домаћина - украо му суво месо

"Морао сам те пријетње да снимам као доказ. Рекао сам јој да ћу ја звати полицију ако ми поново пријети", рекао је Никола.

Никола је додао да је папире добио након пет година, и да ово никоме не савјетује, пише "Блиц".

"Нас двоје смо се упознали прије годину и кусур дана, и од тада траје непрестана свађа и тензија. За све ово вријеме потрошио сам десетине хиљада долара да бих њој удовољио. Цијена зависи од особе до особе, и тога колико је она безобразна. Жена с којом ја јурим папире ништа не ради, а треба јој кинта за осигурање, кола, шминку… Најгоре је брате кад желиш све то да радиш из интереса, уз љубав је све лакше. Али вјеруј ми, свако ће ти рећи, када узмеш зелену карту све постаје небитно. Ја се надам да ће ме сваког дана неко позвати, јер она не разумије да и ја имам своје расходе које морам да ријешим. И поред тога што зна да никада не касним са ловом, стално хистерише и пријети", подијелио је своје искуство и камионџија Иван.

Економиста Никола је рекао да је био у браку са женом која је била 10 година старија од њега и да је све било у реду док му није затражила огроман новац и то само за прву рату.

"Једва сам све то скупио некако, радио два посла дан и ноћ, и на крају се оженио. Међутим, ту није крај. Једног дана ме позвала на телефон и рекла да дођем и потпишем папире за развод иначе ће ме пријавити. За то ме није било претјерано брига јер сам у међувремену добио папире, далеко јој лијепа кућа", јасан је Никола.

Своје искуство је подијелио и студент Милош.


Жена са двије материце родила двије бебе у два дана

Жена са двије материце родила двије бебе у два дана

"Завршавам другу годину колеџа и недавно сам продужио визу на још двије године. Прошлог љета сам упознао једну дјевојку која ми се опасно свидјела и ту је кренула цијела прича. Размишљао сам данима како да јој саопштим да ћу након двије године морати да палим назад и да ми је једини излаз брак – а да ме не схвати погрешно. Били смо на некој кућној журци и ја сам пред свима извадио прстен, јер није могла да ме одбије пред толиким људима хахахаха. Шалим се, углавном, огромну улогу игра тај фактор среће (ако не успијеш да се стварно нађеш дјевојку у заљубиш се)", испричао је Милош

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.