Вријеме

Шта нас очекује у наредне двије седмице: Објављена прогноза до 4. јуна

 • Извор: Агенције
 • 21.05.2024. 13:06

Федерални хидрометеоролошки завод објавио је средњорочну временску прогнозу, за период од наредне двије седмице, до 4. јуна ове године.

Нагласили су како се до 26. маја прогнозира нестабилно вријеме са интензивнијим пљусковима, често праћеним грмљавином и уз могућност појаве града посебно на сјеверу и сјевероистоку Босне.

У осталим крајевима земље очекује се нестабилно вријеме са умјереним падавина пљусковитог карактера.

Од 27. маја до краја прогнозираног периода расте вјероватноћа за дуже сунчане интервале, али и даље постоје изгледи за краћи локални пљусак. Највише сунчаних периода и најмање падавина у цијелом прогнозираном периоду очекује се у Херцеговини.

Мајка сину преписала све, кћерки ништа: Брат сестри поручио

Мајка сину преписала све, кћерки ништа: Брат сестри поручио "Ништа ту није твоје"

До 29. маја, у Босни минималне јутарње температуре кретаће се од 10 до 15, у Херцеговини од 11 до 16 степени, дању у Босни и Херцеговини од 22 до 27, локално на југу и сјевероистоку до 30.

Од 30. маја до краја прогнозираног периода, очекује се пораст вриједности температура зрака, у Босни током јутра од 12 до 17, у Херцеговини од 14 до 19, а у најтоплијем дијелу дана у Босни до 28 у Херцеговини до 31 степен.

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?