Nenad Nešić

Što prije rekonstruisati put i postaviti semafor u Ramićima

 • 17.04.2019. 10:50

Vršilac dužnosti direktora "Puteva Republike Srpske" Nenad Nešić izjavio je da očekuje da grad Banjaluka ovom preduzeću što prije dostavi neophodnu dokumentaciju kako bi započelo rekonstrukciju dijela magistralnog puta Banjaluka-Prijedor i postavljanje semafora na raskrsnici u banjalučkom naselju Ramići, gdje je često dolazilo do saobraćajnih nezgoda.

Nešić je podsjetio da su ranije postigli dogovor sa predstavnicima banjalučkih gradskih vlasti o rekonstrukciji i postavljanju semafora. 

"Dogovor podrazumijeva da će grad Banjaluka obezbijediti plansku i projektnu dokumentaciju, a `Putevi` finansijska sredstva za izvođenje radova", rekao je Nešić, nakon što je juče zajedno sa poslanikom DNS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milanom Radovićem razgovarao sa mještanima Ramića i Dragočaja o rješavanju problema na spornoj raskrsnici. 

Iz banjalučkog Gradskog odbora DNS-a je saopšteno da su Nešić i Radović istakli da je ovo jedan od većih problema u Banjaluci, čije bi rješavanje trebalo da bude jedan od prioritetnijih zadataka. 

Radović je rekao da poboljšanje bezbjednosti učesnika u saobraćaju mora da bude jedan od ključnih ciljeva svih nivoa vlasti i izrazio nadu da će problem u Ramićima biti uskoro riješen. 

Rekonstrukcijom ovog dijela magistralnog puta biće udaljena autobuska stajališta iz uže zone raskrsnice, izgrađen trotoar, dok će priključne saobraćajnice biti izdignute na nivo magistralnog puta kako bi bila obezbijeđena adekvatna preglednost za uključenje na magistralni put. 

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.