Nenad Nešić

Što prije rekonstruisati put i postaviti semafor u Ramićima

 • 17.04.2019.10:50

Vršilac dužnosti direktora "Puteva Republike Srpske" Nenad Nešić izjavio je da očekuje da grad Banjaluka ovom preduzeću što prije dostavi neophodnu dokumentaciju kako bi započelo rekonstrukciju dijela magistralnog puta Banjaluka-Prijedor i postavljanje semafora na raskrsnici u banjalučkom naselju Ramići, gdje je često dolazilo do saobraćajnih nezgoda.

Nešić je podsjetio da su ranije postigli dogovor sa predstavnicima banjalučkih gradskih vlasti o rekonstrukciji i postavljanju semafora. 

"Dogovor podrazumijeva da će grad Banjaluka obezbijediti plansku i projektnu dokumentaciju, a `Putevi` finansijska sredstva za izvođenje radova", rekao je Nešić, nakon što je juče zajedno sa poslanikom DNS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milanom Radovićem razgovarao sa mještanima Ramića i Dragočaja o rješavanju problema na spornoj raskrsnici. 

Iz banjalučkog Gradskog odbora DNS-a je saopšteno da su Nešić i Radović istakli da je ovo jedan od većih problema u Banjaluci, čije bi rješavanje trebalo da bude jedan od prioritetnijih zadataka. 

Radović je rekao da poboljšanje bezbjednosti učesnika u saobraćaju mora da bude jedan od ključnih ciljeva svih nivoa vlasti i izrazio nadu da će problem u Ramićima biti uskoro riješen. 

Rekonstrukcijom ovog dijela magistralnog puta biće udaljena autobuska stajališta iz uže zone raskrsnice, izgrađen trotoar, dok će priključne saobraćajnice biti izdignute na nivo magistralnog puta kako bi bila obezbijeđena adekvatna preglednost za uključenje na magistralni put. 

Tagovi:
 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.