Хеликоптерски сервис

Тинејџер из Требиња хеликоптером транспортован у Београд

 • Извор: СРНА
 • 04.05.2024. 16:15

Хеликоптерски сервис Републике Српске данас је из требињске Болнице успјешно транспортовао седамнаестогодишњег пацијента са политраумом, крварењем, контузијом мозга и преломом бутне кости у Ургентни центар у Београду.

"Ријеч је о пацијенту М.Б. 2007. годиште, држављанину Србије, са дијагнозом политрауме, крварења у субарахноидалном простору, контузијом мозга и преломом бутне кости", рекао је Срни директор Хеликоптерског сервиса Републике Српске Бобан Кустурић.

Он је навео да су припадници Хеликоптерског сервиса и љекари Универзитетског клиничког центра Републике Српске успјешно извршили још један ваздушно медицински транспорт, чиме је број оваквих транспорта порастао на 17 у овој години.


Предсједник Додик испунио жељу малом Милошу - стигла балирка

Предсједник Додик испунио жељу малом Милошу - стигла балирка

Кустурић је нагласио да припадници Хеликоптерског сервиса Републике Српске и медицинско-техничко особље и током овог празничног периода предано и професионално настављају извођење операција ваздушног медицинског транспорта обезбјеђујући грађанима најбољу медицинску услугу и најбржи транспорт у региону свих 365 дана у години.

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.