Dragan Babić tvrdi

Vozač Milana Miličevića napao sugrađanina

  • Извор: АТВ
  • 04.02.2022. 19:00

Vozač Milana Miličevića, načelnika Teslića, napao me jutros ispred zgrade Opštine i povrijedio me, tvrdi Teslićanin Dragan Babić. Telefonom je snimao video i ne znajući, tvrdi, da je u kadru službeno vozilo načelnika. Čim je prišao iz vozila je, kaže, istrčao Miličevićev vozač.

"On trči za mnom, hvata me za telefon, za stalak, on vuče sebi, ja sebi. Ja i dalje bježim tamo i u jednom momentu me sustiže i obara me sa leđa. Skočio mi je na leđa i oborio me na ćošku na travnjaku i nas dvojica počinjemo da se hrvamo", kaže Dragan Babić.

Vozač pred kameru nije htio. U Opštinskoj upravi potvrđuju da je došlo do incidenta. 

"Jutros u sedam časova Dragan Babić je ponovo ispred zgrade Opštinske uprave Teslić provocirao i maltretirao zaposlene u ovoj ustanovi. Tom prilikom došlo je do incidenta prilikom kojeg je Dragan Babić nanio tjelesne povrede radniku Opštinske uprave Savi Cvijanoviću, kojeg je udario i napravio posjekotinu na licu štapom za selfi", kaže Vanja Pjakanović, šef Odsjeka za građanska pitanja i odnose sa javnošću.

Sve to nije prošlo ni bez intervencije teslićke policije. Odmah po prijavi, izašli su na teren. 

"Policijski sluzbenici su odmah izasli na lice mjesta i utvrdili da je došlo, najvjerovatnije, do fizičkog sukoba u kojem su zadobijene tjelesne povrede kod oba lica. Lica su upućena u Dom zdravlja Teslić, a potom prostorije opštine bolnice u Doboju", ističe Slaviša Vuković, zamjenik komandira PS Teslić.

Građani, kažu, više ih ništa ne može iznenaditi. To šalje ružnu sliku o njihovoj opštini. Poručuju, bez obzira na povod, nasilje, nikada, nije rješenje.

"Nije fino, nije kulturno, nije ljudski. Sramota ako je došlo do toga. Luda kuća u ovoj državi pa eto. Od vas čujem da se dogodilo, nemam pojma", kažu Teslićani. 

Iz teslićke policije kažu, o svemu su obavijestili Okružno javno tužilaštvo u Doboju. Inače, Dragan Babić, Teslićanin iz Njemačke, je na godišnjem odmoru u rodnom kraju. Na svom Fejsbuk profilu snimio je više video zapisa u kojim ukazuje najčešće na infrastrukturne probleme u Tesliću. Namjera mu je, tvrdi, bila da i jutros uradi isto. 

Тагови: