Милорад Арлов

Хуманост у тешком временима за Србе и српску дјецу на Kосову и Метохији

  • 29.09.2023. 13:52

Добровољну хуманитарну акцију “Одбрадујмо Ваше вршњаке на Kосову и Метохији” коју је половином септембра покренуо Одбор за помоћ Kосову и Метохији Бањалука уз сагласност Министарства просвјете и културе Републике Српске преко основних и средњих школа Републике Српске, до данас је подржало и уплатило своје донације више школа.

“Ова дугодишња акција која је посвећена предсшколској дјеци, школарцима, дјеци са потешкоћама у развоју на Kосову и Метохији траје до 31. децембра ове године, убјеђени смо да ће извући осмјех многој нашој дјеци на нашој јужној покрајини. Помислимо на њих док у страху живе они и њихове породице, иду у вртиће и школе уз пуцњаву, борбена возила, хапшења, помене и паљење свијећа и присуство многобројних полицијсских снага такозваног Kосова, Еулекса и Kфора на Kосову и Метохији. Захваљујући Вама вјерујемо и успјећемо да их обрадујем, пружимо пажњу, извучемо осмјех многобројној ђеци у децембру и јануару за српске празнике и са помоћи ђеци са потешкоћама у развоју и поклонима за које ће сакупили средства њихови вршњаци широм Републике Српске”, рекао је предсједник Одбора Милорад Арлов.

Захвалио се свим ученицима, директорима, професорима , наставницима а највише породицама које су подржале и које ће подржати велику хуманитарну акцију “Обрадујмо Ваше вршњаке на Kосову и Метохији” за српску дјецу на Kосмету.

Сви који желе помоћи могу путем жиро рачуна Одбора за помоћ Kосову и Метохији 5551000034196445 код Нове банке.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.