Вриједне награде

Завршене наградне игре са Бањалучким пивом

  • Извор: ПР
  • 11.12.2023. 11:22

Завршене су наградне игре са Бањалучким пивом под називима “Бањалучко пиво купи, себи награду скупи” и “Бањалучко пиво срећу доноси” које су организоване у продајним објектима “Power” д.о.о. Рогатица и “LS-COMMERCE“ д.о.о. Бијељина у периоду од 01.10. до 30.11.2023. године.

Главне награде, у овим наградним играма, су биле Xiaomi електрични скутер 4 lite, МТБ бицикл - Capriolo Monitor Disc, сто за стони фудбал ГС Гаме ГС - Ретро, Stihl моторна пила МС 651, Stihl моторна пила МС 180, Stihl шумарска сјекирица АX 6П и пакети Бањалучког свијетлог пива. 

Из Бањалучке пиваре истичу да су задовољни одзивом потрошача на наградне игре, које су организовали. 

“Драго нам је што су наградне игре, које смо организовали, у протеклом периоду, имале велики одзив и да су потрошачима награде биле занимљиве. Захваљујемо се свима на учешћу у нашим наградним играма, а сви срећним добитницима честитамо на освојеним наградама,” изјавила је Андреа Лиздек, маркетинг менаџер Бањалучке пиваре. 

Извлачење добитника свих главних награда одржало се 5.12.2023. године на Палама и у Бијељини, а за учешће у извлачењу главних награда "Бањалучко пиво срећу доноси“ и "Бањалучко пиво купи, себи награду скупи“ било је потребно купити назначене робне марке Бањалучког пива (0,5 l и 2 l пластична амбалажа) у минималном износу од 10 КМ са ПДВ-ом. Након тога, рачуне који садрже назначене артикле у износу једнаком или већем од 10 КМ потрошачи су убацивали у истакнуте кутије у продајним објектима  "LS - Commerce“ д.о.о. и "Power“ д.о.о. Рогатица.  

Током трајања наградне игре све информације су учесници могли сазнати путем сајта www.banjaluckapivara.com.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм