Samo jedan zadatak

Daju ozbiljnu platu da gledate filmove

  • Извор: Телеграф
  • 10.05.2023. 11:49

Jedan finansijski sajt nudi nagradu jednoj osobi koja može da posveti dvije nedjelje gledanju više od 20 sati filmske sage "Fast and the Furious".

"FinanceBuzz", informativni sajt koji nudi savjete i preporuke u vezi sa novcem, traži nekoga ko bi pogledao svih 10 filmova globalne akcione franšize sa Vinom Dizelom u glavnoj ulozi, čiji je prvi dio izašao 2001. godine.

Gledalac bi imao i jedan zadatak - pratiti štetu od svake saobraćajne nesreće koja se dogodi u svakom filmu, uključujući i predstojeći koji će debitovati 19. maja.

Gledalac mora da napravi spisak svih šteta na vozilima i da popiše o kojim automobilima je riječ.

"Kao bonus, dobićete zdravo obrazovanje o vrijednosti porodice", rekla je kompanija u saopštenju za javnost.

"FinanceBuzz" takođe želi da zna da li se broj automobilskih nesreća na ekranu povećao ili smanjio tokom istorije serije, navodi se u saopštenju.

Stranica namjerava da koristi nalaze kako bi procijenili uticaj osiguranja na globalnu franšizu vrijednu milijarde dolara.

Kompanija kaže da će bilješke pobjednika uključiti u svoj izvještaj.

Da bi se kvalifikovao za posao, uspješni kandidat mora biti u mogućnosti da iznajmljuje ili emituje filmove kod kuće i da gleda posljednji dio u bioskopu.

Kandidati sa sjedištem u SAD mogu se prijaviti do 19. maja, a pobjednik će se znati do 26. maja, objavio je "FinanceBuzz".

Pratite nas i putem Vibera

Тагови: