YouTube

Dejan ima samo 20 godina i već zarađuje milione

  • Izvor: mondo
  • 06.08.2022.12:04

Kad god se pomenu Youtuberi ili vlogeri jedno od prvih pitanja je - koliko to oni zarađuju.

I prije nego što se podsjetimo koliko novca od YouTubea "dobijaju" oni koji su nam najpoznatiji evo jedne priče o mladiću koga na ovim prostorima skigruni smo niko ne zna. Zove se Dejan Nikolić i od YouTubea zarađuje milione.

Umjetničko ime mu je Dejv Nik, i godinama već koristi koncept automatizacije YouTubea. Ovim je počeo da se bavi od 2019. godine. Dejan se pojavljuje pred kamerama na tri kanala, posjeduje još četiri kanala sa nepoznatim naratorima i 12 sa YouTubea kratkim video snimcima.

Tvrdi da je samo tokom 2021. zaradio 1,4 miliona dolara a da je u prvih šest mjeseci ove godine već zaradio milion dolara. Ključ uspjeha je bio njegov kurs o YouTube preduzetnišvu koji košta 995 dolara i koji je odgovoran za 70 odsto njegovih prihoda.

"Malo ljudi nije uradilo više od nekoliko miliona godišnje sa YouTube automatizacijom", rekao je Dejan za "New York Times".

Napomenuo je i to da je jedan broj njegovih učenika na YouTubeu zarađivao pet cifara mjesečno.

Dejanovi snimci na YouTubeu ističu novac koji je zaradio i koliko njegovu gledaoci mogu da očekuju da sami zarade. Na njegovom Instagram profilu se može vidjeti gdje sve putuje, kako vozi poršea i nosi roleks, ali i o tome kako je izgradio biznis sa YouTubeom. I pored toga, Dejan tvrdi da njegov život nije samo glamurozan.

"Na računaru provodim skoro 15 sati dnevno", rekao je Dejan za "New York Times".

Tagovi: