Ситница

Двије куће и помоћни објекти за 32.000 КМ

  • Извор: Курир
  • 20.11.2023. 11:09

Комплетно сеоско домаћинство, са потпуном инфраструктуром, налази се у насељу града Јагодине, под називом Милошево.

Ово имање се продаје за само 16.500 евра (нешто више од 32.000 КМ).

Имање чине двије куће, чија оба објекта имају 136 квадрата, потпуно намјештена и одмах усељива. Има три спаваће собе, дневни боравак, кухињу и трпезарију, два купатила и три помоћна објекта на истом плацу.

"Комплетна парцела има 22,60 ари, веома је пространа и погодна за гајење пољопривредних култура. Нови дио објекта је потпуно реновиран, састоји се из пространог дневног боравка, трпезарије са кухињом, великог пространог ходника, двије спаваће собе, које су веома комфорне и уређене, као и купатила, које је потпуно реновирано", каже жена на ТикТок профилу.

Преко пута купатила је остава, која се може претворити и у спаваћу собу. Иза саме куће, на овом просторном плацу, налази се дио намијењен за гајење пољопривредних култура и подизање пластеника.


Додјељује се 300.000 КМ: Ево ко може конкурисати

Додјељује се 300.000 КМ: Ево ко може конкурисати

Ту је и воћњак, као и помоћни објекти који служе за узгајање стоке и одлагање пољопривредне механизације.

Међутим, многе гледаоце овог ТикТок видеа изненадила је информација да је имање реновирано, јер оно што је приказано, никако не одговара таквом опису.

"Реновирано можда 1978. године", "Ја не знам стварно шта се овдје реновирало", "А на тих 16.500 има да се уложи још 25.000", "Ово је барака", "Кућа изгледа уклето, али за те паре је џабе", само су неки од коментара на ову примамљиву понуду.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.