FRUCTA TRADE

Gacko dobilo moderno opremljeni KORT market: Posao za 40 ljudi

  • Извор: АТВ
  • 06.08.2022. 10:41

KORT marketi jedan od vodećih domaćih trgovačkih lanaca, koji se nalazi u sastavu kompanije FRUCTA TRADE obogatio je svoju maloprodajnu mrežu otvaranjem novog marketa u Gacku na adresi Magistralni put bb, čime smo postali još konkurentniji na tržištu.

Samim našim dolaskom u ovaj grad, pružili smo mogućnost zaposlenja više od 40 radnika, te se nadamo da će  ovaj broj vremenom da raste.

U novom i moderno opremljenom objektu koji se prostire na oko 2000 kvadratnih metara, posluje i KORT kafe restoran sa odličnom gastronomskom ponudom, te će naši posjetioci nakon uspješno obavljene kupovine, predahnuti uz omiljenu šoljicu RD kafe, RUČAK ILI POSLASTICU.

Na dan otvaranja smo za sve posjetioce pripremili CJELODNEVNO DEŠAVANJE, BROJNE DEGUSTACIJE I PROMOCIJE, GRATISE ZA SVE KUPCE, ROŠTILJADU, bogate nagrade za prvih 10 kupaca, nagradnu igru povodom otvaranja , te posebnu akciju koja traje do 14 avgusta.

KORT MARKETI SU poznati po svojim izuzetno povoljnim cijenama i odličnoj ponudi, te će tako i SUPER KORT U GACKU SVOJIM KUPCIMA SVAKODNEVNO NUDITI SVJEŽE MESO, VOĆE, POVRĆE, GOTOVA JELA, ODLIČNE PEKARSKE PROIZVODE, kao i veliki izbor proizvoda poznatih proizvođača, ali i prepoznatljive brendove iz vlastite proizvodnje upravo kompanije FRUCTA TRADE.

Takođe bih posebno izdvojila akcije, odnosno redovnu katalošku akciju koja traje 21 dan, gdje pravimo jako niske cijene određenih proizvoda, tematske akcije koje u toku godine prate sezone, tako da sada pripremamo školsku akciju, odnosno školski katalog koji počinje 12 avgusta i trajaće do 12 septembra. Pored kataloških akcija imamo i vikend akcije u trajanju od petka do nedjelje.

Ovim prepoznatljivim akcijama svakodnevno svojim kupcima dokazujemo da kod nas po najpovoljnijim cijenama mogu pronaći artikle koji su im potrebni za svakodnevnu upotrebu.

Тагови: