ATV

"Progresus”

Nastavlja se predstavljanje novog javnog poziva za nabavku mađarske mehanizacije

  • Извор: СРНА
  • 04.09.2023. 07:50

Predstavnici Fondacije za održivi razvoj "Progresus" nastaviće danas i sutra promociju novog javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za nabavku mehanizacije, opreme i alata mađarske proizvodnje u okviru projekta podrške Vlade Mađarske poljoprivrednicima u Srpskoj.

Promocija će danas od 10.00 časova biti održana u skupštinskoj sali u Trebinju i u kino-sali u Ljubinju, a od 13.00 časova u skupštinskim salama u Bileći i Berkovićima.

Istog dana od 15.00 časova promocija će biti održana u skupštinskoj sali u Gacku, a od 16.00 u Domu kulture u Nevesinju, najavljeno je iz Fondacije za održivi razvoj "Progresus".

Priština sprovela

Priština sprovela "kontrolu" sa naoružanim policajcima

Novi javni poziv sutra će biti predstavljen u skupštinskim salama: u Foči i Rogatici u 10.00 časova, na Sokocu u 12.30, u Rudom u 13.30, te u Višegradu u 16.00 časova.

Novi program do sada je predstavljen u Vlasenici, Zvorniku, Prijedoru, Novom Gradu, Kozarskoj Dubici, Srpcu, Laktašima, Derventi, Prnjavoru, Šamcu, Bijeljini i Brčko distriktu.

Subvencija Vlada Mađarske po korisniku je maksimalno 25.000 evra ili do 70 odsto vrijednosti nabavljene mašine ili priključka.

Župljanin za ATV: Ratnohuškačkom folkloru svjedočimo dugi niz godina

Župljanin za ATV: Ratnohuškačkom folkloru svjedočimo dugi niz godina

Prijave poljoprivrednika za novi javni poziv počele su 14. avgusta i trajaće do 14. oktobra.

Pomoć poljoprivrednicima u Republici Srpskoj dogovorili su 2021. godine premijer Mađarske Viktor Orban i tadašnji srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: