Зворник

Посао за 60 нових радника у "Алумини"

  • Извор: АТВ
  • 25.09.2023. 14:42

Kомпанија "Алумина" из Зворника примила је у радни однос 48 радника, док ће до краја ове седмице запослити још 12 нових радника.

Предсједник Управног одбора компанија „Алумина“ Зоран Стевановић уручио је уговоре о раду новим радницима који су данас почели радити у овој фабрици. 48 радника, којима је данас уручен уговор, биће ангажовани у секторима Одржавања, на одржавању опреме и постројења, те у служби аутоматике, грађевинске оперативе и унутрашњег транспорта.  

У менаџменту компаније очекују да новопримљени радници стасају у добре раднике и озбиљне извршиоце пословних обавеза на својим радним мјестима.

Stevanović: “Alumina” jedna od najozbiljnih kompanija, stečaj “Birča” veliki teret

Stevanović: “Alumina” jedna od najozbiljnih kompanija, stečaj “Birča” veliki teret

Стевановић је пожелио добродошлицу новим радницима у „Алумину“, очекујући од њих да се, како је рекао,  прилагоде начину рада у овој фабрици и да што боље и брже уче како би радом и залагањем одговорили својим радним задацима.

Предсједник Управног одбора „Алумине“ је рекао да долазак младих радника у ово предузеће представља наставак подмлађивања колектива, како би успјешно замијенили старије раднике који одлазе у пензију. 

„Циљ нам је да се запошљавају млађи људи, да уче и буду будућност ове фабрике“, истакао је Стевановић, након уручивања уговора о раду. 

Govedarica: U slučaju

Govedarica: U slučaju "Alumina" se ne radi o privatizaciji

Међу новопримљеним радницима највише је са средњом стручном спремом техничког смјера, те један број занатских занимања,  као што су бравари, вариоци, електричари, грађевинци и слично.

Прије ступања на посао,  представници Сектора за правне и кадровске послове упознали су нове раднике са правима и обавезама из радног односа, а  прошли су и све врсте обука из области заштита здравља и безбједности на раду из домена Сектора интегрисане заштите.

Kомпанија „Алумина“ ће до краја ове седмице запослити још 12 нових радника. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.