Не конзумирајте је!

Повлачи се Милка чоколадица

  • Извор: Агенције
  • 27.02.2024. 15:22

Хрватски медији објавили су да компанија "Mondelez International“, као мјеру предострожности, повлачи свој производ Милка Орео Бар (37г) с хрватског тржишта због могућег присуства малог комада пластике.

Како се даље наводи ниједан други производ поменуте компаније, нити било који други производ из асортимана Милка и ОРЕО бренда, нису погођени овим случајем.

Ради се о производу Милка Орео Бар (37г), с роком употребе 18.8.2024, и конкретним ЛОТ бројем ОСК0934652 утиснутим на амбалажи.

Повлаче се из продаје популарне грицкалице на нашим просторима

Повлаче се из продаје популарне грицкалице на нашим просторима

Компанија позива све потрошаче који су купили овај производ на хрватском тржишту, да га не конзумирају, већ да се уз приложени рачун, обрате продајном објекту гдје је производ купљен, ради поврата новца, преноси Пословни.хр.

Такође, уколико имају било које питање, потрошачи се могу обратити контакт центру слањем упита на е-маил kontakt@mdlz.com.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?