Rajčević na Poslovnom forumu menadžera u Bijeljini

  • 27.10.2020. 11:09

Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević učestvovaće sutra na konferenciji "Poslovni forum menadžera" u Bijeljini.

Rajčević će u 12.30 časova, u razgovoru "Jedan na jedan" govoriti o odgovoru institucija na krizu izazvanu pandemijom virusa korona, te o planovima u narednom periodu kada je riječ o institucijama Srpske.

Ministar će u 13.00 časova učestvovati u panel-diskusiji "Perspektive za dualno obrazovanje u Republici Srpskoj", najavljeno je iz resornog ministarstva.

"Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020", koji počinje danas u Etno-selu "Stanišići", šesta je konferencija namijenjena edukaciji, razmjeni znanja i iskustava, te okupljanju menadžera u privredi Srpske, ali i regiona.

Centar za edukaciju "Pro eduka", koji je organizator dvodnevnog skupa, omogućio je prenos konferencije uživo putem svoje zvanične "Fejsbuk" stranice i "Jutjub" kanala.

Generalni pokrovitelj Poslovnog foruma menadžera je grad Bijeljina, pokrovitelj je Vlada Republike Srpske, a partner Područna privredna komora Banjaluka.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм