Split

Slučaj obišao region: Za 16 i po mjeseci zaradila 90.000 evra

 • Извор: Б92
 • 26.05.2023. 07:47

Region je obišla priča o kolegama Nataliji i Zoranu koji su radili isti posao, jedno uspješno, drugo neuspješno, kako je ocijenio i sudija Trgovačkog suda.

Naime, Natalija je za samo 16 i po mjeseci zaradila 90.000 evra bruto, a njen prethodnik - kolega Zoran, koji je razriješen sa iste funkcije zbog, kako je obrazložio sudija, neurednog obavljanja dužnosti, moraće da vrati svoju zaradu u ukupnom neto iznosu 35.839,56 evra.

Sslučaju, koji je privukao pažnju medija u regionu, a dogodio se u Splitu.

Riječ je o stečajnim upravnicima - odnosno Nataliji Mladineo koja je za 16 i po mjeseci riješila stečaj Split Ship Managementa Ratka Božića.

Sa druge strane, Zoran Miletić je razriješen sa te funkcije zbog "neurednog obavljanja dužnosti". Njemu je tamošnji Trgovački sud odredio da vrati avans nagrade u ukupnom neto iznosu od 35.839,56 evra.


Serija se vraća u Majami, Boston se nada da će uraditi ono što niko nikad nije!

Serija se vraća u Majami, Boston se nada da će uraditi ono što niko nikad nije!

Tako je sudija Trgovačkog suda u Splitu Velimir Vuković riješio da nagradi stečajnoj upravnici što je uspješno privela kraju stečajni postupak.

Pomenuti stečajni postupak počeo je 23. januara 2015, a vodio ga je do 31. decembra 2021. Zoran Miletić kada je i razriješen sa te funkcije zbog "neurednog obavljanja dužnosti".

Njemu je Trgovački sud odredio da u roku od 8 dana od pravosnažnosti rješenja izvrši povrat isplaćenih avansa.

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

  'Чаролије Републике Српске (Р)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.