Министар трговине и туризма

Шулић и Мартиновић о повезивању туристичких дестинација

 • Извор: АТВ
 • 23.02.2024. 13:00

Министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић састао се јуче, 22. фебруара 2024. године, у склопу 45. Међународног сајма туризма у Београду са министром туризма, екологије, одрживог развоја и развоја сјевера Црне Горе Владимиром Мартиновићем.

Тема састанка биле су могућности унапређења сарадње у области туризма између Републике Српске (БиХ) и Црне Горе, повезивања туристичких дестинација и могућности креирања заједничке туристичке понуде.

На састанку је било ријечи о интензивирању активности на успостављању интегрисаних граничних прелаза ради бржег протока туриста, гдје су се саговорници сагласили да ће о томе обавијестити Владу Црне Горе и Савјет министара БиХ.

Такође, министри су разговарали и о заједничким активностима на развоју и промоцији рафтинг туризма као заједничког туристичког производа Републике Српске (БиХ) и Црне Горе.

Министри Шулић и Мартиновић разговарали су и о борби против сиве економије у области туризма, те искуствима и механизмима уз помоћ којих је Црна Гора постигла завидне резултате у тим активностима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.