О понудама за улагање

У Бечу инвестициони форум о могућностима улагања у Српску

  • Извор: СРНА
  • 04.03.2024. 10:20

Инвестициони форум на којем ће бити представљене понуде за улагање у Републику Српску биће одржан данас у Бечу у организацији Инвестиционо-развојне банке (ИРБ) Републике Српске и Представништва Републике Српске у Аустрији.

Из ИРБ-а наводе да је циљ форума да аустријски привредници и предузећа добију информације о конкретним понудама за улагање, као и да се упознају са стимулативном пореском политиком Владе Српске и са активностима ове банке.

Драма у бечкој школи: Ученик наоружан, полиција претрес спрат по спрат

Драма у бечкој школи: Ученик наоружан, полиција претрес спрат по спрат

ИРБ на челу са вршиоцем дужности директора Драженом Врховцем представиће актуелне и планиране пројекте у области јавних инвестиција, као и индустријске зоне које успјешно дјелују широм Републике Српске.

Фокус ће, како се наводи, бити на привредним секторима у области саобраћајне инфраструктуре, прерађивачке индустрије (дрвопрерађивачке и металопрерађивачке), као и у секторима производње хране и туризма.

Седморица упала блогерима у шатор: Њу силовали, њега претукли

Седморица упала блогерима у шатор: Њу силовали, њега претукли

"Инвестициони форум у Бечу дио је овогодишњих активности које су проистекле из првог великог и успјешног `Инвест форума` у септембру прошле године у Бањалуци, у организацији ИРБ-а и Владе Републике Српске", наводи се у саопштењу.

Инвестициони форум у Бечу одржава се у сарадњи са Аустријско-српским привредним форумом и Удружењем српских привредника у овој земљи.

Почетак Инвестиционог форума предвиђен је у 18 часова у Представништву Републике Српске у Бечу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.