KALEA namještaj

Veliki zimski popust za toplinu doma

  • Извор: АТВ
  • 31.01.2022. 09:43

Za potpunu toplinu u hladnim zimskim danima za naše vjerne kupce pripremili smo veliki zimski popust na KALEA namještaj po mjeri kojeg odlikuje savršen spoj dizajna, kvaliteta i cijene. 

Fantastična ušteda od 30 do 35 posto popusta na kompletan KALEA asortiman uključujući i najnoviju kolekciju, jeste sjajna prilika za kupovinu i kreativno uređenje doma. 

KALEA kao lider u proizvodnji dizajniranog namještaja po mjeri i opremanju enterijera ima neodoljivu zimsku čaroliju sniženja u sedam maloprodajnih salona namještaja, i to u: Sarajevu, Mostaru, Bihaću, Banjoj Luci, Bijeljini, Jelahu i Vitezu.

Kalea 1

Vaš dom zaslužuje autentičnost odabirom modernih komada namještaja koje možete potpuno personalizirati željenim dimenzijama i izborom štofa i dekora.

Kalea 2

KALEA je domaći brend koji je zastupljen na domaćem i ino tržištu, a prateći potrebe kupaca i trendove budućnosti uspješno razvija najnoviju platformu 3D online projektovanja i platformu online projektovanja na daljinu, za izuzetno efikasnu i brzu realizaciju svih ideja kupaca za uređenje doma.  

Kalea 2

Kompletno opremanje privatnih i javnih enterijera namještajem po mjeri, bilo da se radi o kuhinji, spavaćoj sobi, dnevnom boravaku, predsoblju, dječijoj sobi, trpezariji ili apartmanu, vikendici, salonu, hotelu, kancelariji realizujte sa stručnim projektantima KALEA tima.

Kalea 2

KALEA saloni su uređeni po svjetskim standardima da vjernim kupcima ponude potpuni komfor i vizuelni ambijent modela namještaja u prostoru što im znatno olakšava izbor. 

Srdačna dobrodošlica vrijednog i ljubaznog KALEA osoblja čeka vas u svih sedam maloprodajnih salona čije adrese i direktne kontakt informacije, te kompletnu KALEA ponudu možete pronaći na www.kalea.ba

Kalea 2

Za sve upite na raspolaganju vam je naša tehnička služba na direktni broj telefona 033 402 444 ili e-mail adresu kalea@kalea.ba, te putem direktne komunikacije preko KALEA društvenih mreža Facebook i Instagram.

Тагови: