Svaki radni dan od 14 do 18 časova

A RADIO: Poslijepodne koje zaslužuješ

  • Izvor: ATV
  • 29.11.2021.14:05

’A Radio’ dobio je zavidno pojačanje – Dejan Ilić od danas vodiće vas kroz poslijepodne koje počinje već u 14 časova i traje sve do 18 sati.

Muče vas napeti zadnji sati na poslu i izvještaj za direktora? Već pola sata čekate u saobraćajnom kolapsu i tome nema kraja? Izgubili ste sve teme sa drugaricama na kafi? Bacili ste se na kućni fitness i potrebno vam je nešto da vas pokrene u najbolji ‘cardio’? Ručak se krčka, a vi biste da pjevušite uz najbolju muziku u gradu? Spremate najteži ispit na fakultetu? Sastanak sa simpatičnim dečkom iz biblioteke se bliži i mora nešto hitno da vas razdrma?

Prava rješenja su na 94.4.FM i ‘Poslijepodne uz A sa Dejanom Ilićem’.

Najbolja razonoda uz priče iz sporta, kulture, zanimljivosti sa svjetske muzičke scene, sos informacije, kulinarski trikovi, preporuke dobrog starog filma i još mnogo sadržaja koji će vaše posilijepodne pretvoriti u zabavu bez premca! Naravno, ništa bez najbolje svjetske muzike i onih hitova koji će vam zapeti negdje u memoriji tako da pjevate i ‘đuskate’ gdje god bili i šta god radili.

Dejan Ilić renomirano je ime elektronske scene, čiji se setovi pamte i priželjkuju zbog ‘beatova’ koji ubrzavaju srce i raspoloženje podižu do vrhunca, a on se dugo prepričava. Osim što će vam priuštiti najbolji ‘flow’ i ‘mixeve’ poslije kojih ćete TRAŽITI JOŠ, sa vama će podjeliti priče od kojih ne boli glava, priče koje će vas opustiti, nasmijati i zabaviti…Ma znate šta…TRAŽIĆETE JOŠ!

Setovi najbolje muzike postaće vaša najbolja antistres terapija, a svako poslijepodne postaće savršeni odmor za uši, dušu i tijelo. ‘Poslijepodne sa Dejanom’ – vi to zaslužujete.