RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Druženje koje se ne propušta

  • Извор: АТВ
  • 23.09.2022. 14:00

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za petak, 23. septembar:

Stigla nam je jesen. Kako u Banjaluci protiče prvi dan jeseni?

Turistički vaučeri koje je i ove godine obezbijedila Vlada Republike Srpkse mahom su se iskoristili u Trebnju, Tesliću i Bijeljini – kako unaprijediti turizam u Banjaluci i učiniti je posebnom destinacijom za domaće turiste?

Predstavljamo vam pobjednika takmičenja ‘Najljepše dvorište u Banjaluci’.

Javljamo se sa ‘Organik Festivala’ – naš Bojan Sandić pričaće sa izlagačima organskih proizvioda i iz prve ruke saznati koliko je potrebno ulaganja, te sertifikata kako bi se dobila etiketa organskog proizvoda, ali i oprobati neke od proizvoda.

Razgovaramo o policističnim jajnicima. Koliko je to veliki problem mlađih generacija? Koliko i kako hrana utiče na hormone i probleme sa jajnicima i ciklusom?

O festivalu ‘Naši dani’, te planovima i aktivnostima Narodnog pozorišta Republike Srpske razgovaramo sa direktorkom Dijanom Grbić.

Iz osunčanog Rovinja, sa ‘Weekend Media Festa’ javlja nam se naša Dragana Božić u dobrom društvu – za našu emisiju govori Enis Bešlagić.

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови:
  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм