RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Omiljeni dio dana

  • Извор: АТВ
  • 22.09.2022. 15:41

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za četvrtak, 22. septembar:

Zašto prevoznici iz Srpske i BiH ne voze u Rusiju? Kako to utiče na plasma domaćih proizvoda na rusko tržište?

Donosimo najvažnije informacije o Trećoj Banjalučkoj šurijadi – koje paprike su ove godine izazov učesnika? Pričamo i sa prošlogodišnjom pobjednicom, a na veliki test ljutine stavljamo Banjalučane!

U okviru Evropske sedmice mobilnosti održava se Banjalučka biciklijada. Dan bez automobila ljudi su zamjenili svojim dvotočkašima, podižući tako svijest o očuvanju životne sredine. Pogledajte i šta su mališani poručili vozačima!

Razgovaramo sa Draganom Zec, iz Odjeljenja za biljnu proizvodnju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske o ‘Organik festu’ koji se 23. i 24. septembra održava u TC ‘Delta Planet’, ali i o razlici domaćih i organskih proizvioda, te šta je sve potrebno da bi se stekla etiketa organskog proizvoda.

Pričamo i o IT konferenciji ‘INIT’ koja se održava u subotu 24.9. u KC ‘Banski dvor’ – o temama panela, učesnicima, ali i radionicama za najmlađe.

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови: