RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Omiljeni dio dana

  • Izvor: ATV
  • 07.02.2023.14:12

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za utorak, 7. februar:

Koliko je teško danas stupiti u bračnu zajednicu? Da li ta odluka lakše pada onima koji već imaju iskustva ili onima koji prvi put supaju u brak? Razgovaramo sa Tatjanom Preradović Sjenicom, psihologom i psihoterapeutom, a donosimo vam i priču o gospodnu koji se ženio čak 11 puta.

Razgovaramo sa jednim od 29 očeva koji su koristili zakonom određeno porodiljsko odsustvo u Republici Srpskoj u prethodnoj godini.

Koliko su česte prirodne katastrofe poput ove koja je zadesila Tursku? Da li se mogu predvidjeti i da li postoji opasnost od ponovnog zemljotresa? Razgovaramo sa Snježanom Cvijić Amulić, načelnicom Odjeljenja za seizmologiju Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

O projekciji filma ‘Džepni anđeo’ koja će se večeras održat u ‘Art bioskopu’, kao i o radu Audiovizuelnog centra Republike Srpske, razgovaramo sa Anjom Ilić, v.d. direktorom Centra.

Sjećanje na žrtve ustaškog pokolja u Šargovcu, Motikama i Drakuliću.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Tagovi: