НЕДЈЕЉА У 20:30

ЈЕСЕН У ВИНОГРАДУ: Укус љубави

  • Извор: АТВ
  • 05.07.2024. 15:18

‘Јесен у винограду'је ТВ филм из 2016. године у режији Скота Шмита.

Прича се одвија у малом граду у Калифорнији, у срцу винске земље, гјде се налазе виногради породица Болдвин и Делука, а који су ненадмашно најбољи и најконкурентнији произвођачи вина. Породице, пред другима су уљудне и ‘добре комшије’, док су у суштини су велики ривали. Франки Балдвин, насљедница породице остала је у породичном винограду, како би усавршила свој занат, у сталној борби да оцу докаже да је прави стручњак и савршен насљедник породичне традиције и бизниса. Са друге стране, Нејт Делука, успјешно је завршио докторске студије из узгоја грожђа и враћа се у родно мјесто. Нејт и Франки некада су били велика средњошколска љубав, но, живот их је раздвојио.

Сада их судбина опет спаја – како обоје полажу право на власништво над фармом Сорренто, присиљени су подијелити жељени виноград точно по средини и обрађивати га једно уз друго, како би се припремили за годишње такмичење за најбоље вино, након чега ће се завршити и њихов судски спор. Тајне из прошлости, осјећања и љубавни набој расте, упоредо са неописивом жељом за успјехом.

Филм је рађен у продукцији Халлмарк ТВ-а, и критика га је оцијенила просјечно – има све оно што би романтична драма требало да има – лијепе кадрове, карактере примјерене лаганој радњи и непретјераним сукобима, једноставну игру у којој преовладавају љубавне сцене.

За савршено љетно вече – филмови у јулу на АТВ-у!

‘Јесен у винограду' недјеља у 20 часова и 30 минута.

Пратите нас и путем Вибера