Премијера, 8. фебруара

Нови формат 'Олимпијска зима' на АТВ-у: Зима није зима без Јахорине!

 • Извор: АТВ
 • 07.02.2024. 13:00

Од сутра можете да завирите у јединствени свијет зимских авантура и забаве на Јахорини и упознате све оне њене чари које је чине омиљеним мјестом за зимовање цијелог региона, а избор је и туриста широм свијета, са свих меридијана.

'Олимпијска зима' откриће природне љепоте планине којој се туристи и љубитељи зиме увијек враћају, богату туристичку и гастрономску понуду, али и донијети дашак планинске зиме, авантурe и забаве на скијама и дружењу, те утиске многобројних посјетитеља, као и познатих естрадних личности, које својим наступима, зиму на Јахорини чине неодољивом и незаборавном.

Ова прича о Јахорини подсјетиће нас и на чувеног Вучка и 40 година од славних Олимпијских игара одржаних на Јахорини.

Кроз све ове сјајне приче и зимске авантуре водиће вас добро познато лице наше медијске куће, Драгана Божић, која ће са интересантим саговорницима, а кроз феноменалне зимске активности, показати све боје прелијепе Јахорине и њене јединствене зимске чаролије.

Не пропустите најљепше приче са олимпијске Јахорине – од четвртка 8. фебруара у 18 часова и 20 минута!

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?