ВЕЧЕРАС У 20

Од вечерас ће овај тандем све ставити 'На тапет'

  • Извор: АТВ
  • 13.10.2023. 17:47

Велико изненађење наше нове програмске шеме, биће засигурно емисија 'На тапету', коју заједнички воде и уређују Милијана Кос, главна и одговорна уредница информативног програма, позната по многобројним емисијама, као и политичком ток шоу 'Имате ријеч' и Татјана Трнинић, дугогодишњи уредник, водитељ и ТВ лице, позната по ауторској емисији 'Тет-а-теТ'.

Енергични и искусни тандем под своју лупу ће ставити све - узбудљиво, комично и саркастично, но увијек с мјером, коментарисаће актуелне догађаје и њихове актере. Биће то и више него занимљив осврт на седмицу, њене 'побједнике и губитнике', од политике до естраде, и све оне приче о којима има понешто да се каже на другачији начин.

'Овакви формати постоје, али наш ће отићи корак даље и биће право освјежење. Вјерујемо да ће други угао на вијести и актуелности бити питак нашим гледаоцима и да ћемо постићи баш оно што желимо – добро их насмијати, забавити, али поврх свега пратити главни циљ новинарства – потакнути их на критички став и пружити им теме које њих занимају. Биће сатирично, али у границама наше професије и пристојности', кажу ауторке емисије.

Суботње вече биће зачињено вјештим и забавним интерперетацијама догађаја, стога никако не пропустите премијерно издање, вечерас у 20 часова.

Пратите нас и путем Вибера