SUBOTA U 21:30

PAKLENE ULICE 8: Trka za porodicu i prijateljstvo

  • Извор: АТВ
  • 27.11.2021. 15:00

U subotu u terminu od 21 čas i 30 minuta na programu ATV-a prava poslastica za ljubitelje akcije, a naročito one koji ljubav prema filmu spajaju sa ljubavlju prema impresivnim sportskim, trkačkim, automobilima. Horde obožavatelja širom svijeta dobro poznaje likove i obrte u jednoj od najvećih, najuspješnijih i najdugotrajnijih franšiza, 'Fast and Furious', koja je i ove godine doživjela nastavak, svoj deveti dio.


Prije nego što pogledate najnoviji nastavak subotu rezervišite za, po ocjeni kritike, najkomplikovanjije putovanje elitne ekipe u osmom dijelu. Priča 'The Fate of the Furious' počinje smirajem nakon oštre borbe sa kriminalom iz prethodnog dijela – ekipa je oslobođena optužbi i vodi nešto nalik na normalan život - Dom (Vin Disel) i Letty (Michelle Rodriguez) su na medenom mesecu, a Brian i Mia su se povukli iz igre (Paul Walker je poginuo prije početka snimanja). Kada misteriozna žena, cyber-teroristkinja Cipher (Charlize Theron), zavede Doma i uvuče ga u svijet kriminala iz kog izgleda ne može da pobjegne i kada izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti sa najtežim izazovom koji će ih dovesti pred najteži test .

Uzbudljivom mapom vožnje - od obala Cube i ulica New Yorka, preko ledenih ravnica oko Beringovog mora - elitna jedinica će preći ceo svijet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svjetskoj sceni, i vrati kući čovjeka koji je od njih napravio porodicu.

Dobio je pomiješane kritike – jedni su pohvalili glumu i akcione scene, dok su drugi kritikovali scenario i predugo trajanje filma. Ovaj stav odrazio se i na mnogobrojne nagrade u kategoriji najbolje montaže, akcionih scena, dizajna zvuka, kao i nekoliko nagrada oskarovki Charlize Theron za najbolje odigranog negativca.

Udobno se smijestite i uživajte u putovanju koje će elitnu ekipu pretvoriti u nenadmašne 'mašine' po vrelom asfaltu.

'Paklene ulice 8' subota u 21 čas i 30 minuta.

Тагови: