ATV

НЕДЈЕЉА У 18:20

ПУТУЈ, ПРОБАЈ, ЗАВОЛИ СА ЛАЗАРОМ: Козара и Приједор

 • Извор: АТВ
 • 28.10.2023. 16:00

Ове недјеље Лазар открива природне љепоте и историјски значај планине Козара, који никога не остављају равнодушним. У њеном окриљу је још нешто што не оставља равнодушним – лијепи градић на Сани, Приједор, који плијени својим улицама, архитетктуром, муралима, гастрономијом и људима.

Лазар ће вас провести кроз Национални парк на Козари и његов Меморијални центар, посвећен жртвама Другог свјетског рата, ушушкану у срце природе, цркву брвнару у Омарској, док ће у Приједору обићи Спомен кућу породице Стојановић, чувене у по народном хероју др Младену Стојановићу.

Откриће вам и један стари занат, вуновлачарење, а прирпемаће и краљицу крајишке трпезе – козарску квргушу.

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и у вама побудити жељу да и сами посјетите та мјеста, и да баш као и актер нове кулинарско-путописне емисије АТВ-а, доживите једиствене тренутке, пробате специјалитете традиционалне кухиње, упознате људе и све то заједно заволите.

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром', недјеља у 18 часова и 20 минута.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:15 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.